ARTISTER CODSTOCK 2015

NIKKI HILL (US)

BLUESENS NYE SYNGEDAME KOMMER TIL CODSTOCK!

Denne damen har tatt blues Europa med storm. På kort tid har hun vært på alle de store bluesfestivalene nedover på kartet og nå er vi utrolig stolt som kan få presentere henne til bluesinteresserte i nord Norge.

PRISTINE

”Nordnorsk blues har større kraft enn krutt” og ”Bluesrock på sitt beste” er noen av de mange fine utsagnene om Pristine.

RICH HARPER

Rich Harper og hans band  fra Los Angeles turnerer Norge for syvende gang og kommer tilbake til Codstock etter seks års fravær.
Mannen og bandet tok Sverige med storm under Åmål’s Blues Fest 2004 har siden den gang turnert Skandinavia hvert år og skaffet seg en lang rekke tilhengere i nord og sør.

JOAKIM TINDERHOLT & HIS BAND

Ti år etter sin første spillejobb, på den nå nedlagte, legendariske bluesklubben Muddy Waters i Oslo sentrum, er Joakim Tinderholt & His Band endelig klar med sitt etterlengtete debutalbum.

ERIC SLIM ZAHL & the South West Swingers

Inspirert av lyden av 50-tallet, stiger Eric ‘Slim’ Zahl & the South West Swingers fram!
Bandets ambisjoner er å videreføre de flotte tradisjonene og musikken fra denne æraen – med sitt eget og mer rocka uttrykk.

BERTHEUSSEN & FJELLBERG DUO

Bertheussen & Fjellberg DUO er et samarbeid mellom munnspilleren og forntfigur Geir Bertheussen og gitarist Kai Fjellberg fra det velkjente Nord-Norske bluesbandet GB Blues  Express.

DOGHOUSE SAM & HIS MAGNATONES

Belgia har sterke tradisjoner innenfor blues & rockabilly. De fleste i Norge ble kjent med The Seatsniffers. Codstock er stolt over å være den første arrangøren i Norge som får presentere det Belgiske blues & roots bandet DOGHOUSE SAM & HIS MAGNATONES.

THE FACTORY SMOKERS STREET REVUE

Svenske The FactorySmokersStreet Revue har ikke lang fartstid som band, men har allikevel blitt et meget ettertraktet band på klubbscener og festivalscener rundt i Sverige.

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

BUSS & TAXI

Palmberg buss har også i år satt opp buss t/r Svolvær - Henningsvær under Codstock.

Last ned bussrute her