ARTISTER CODSTOCK 2017

VIDAR BUSK & DANIEL ERIKSEN FEAT. STIG SJØSTRØM

Codstock beklager å måtte meddele at artist Frode Alnæs har avlyst konserten på Festiviteten nå på Søndag grunnet sykdom.

Som erstatning for denne konserten kommer bandet som dere ser over her. En fantatisk trio med artistene Vidar Busk & Daniel Eriksen feat. Stig Sjøstrøm.

TRUDY LYNN

Denne soul dama er et nytt bekjentskap for Nord Norge. Hun er for tiden på en stor Europa turné og Codstock er siste sted på turen.

Hun kommer til Henningsvær med soul og blues og vi lover "The real deal" for elskere av blues & soul med en av de fineste stemmene i dagens blues.

DANIEL ERIKSEN SOLO

CODSTOCK FAVORITT ER TILBAKE, DENNE GANG I SOLOFORMAT.
DANIEL ERIKSEN ER SLIDE. HAN ER MISSISIPPIDELTAET. HAN ER BLUESMANNEN OG HAN ER TRADISJONSBÆRER.

Gjennom årelang, standhaftig turnévirksomhet gjennom flere kontinenter, har Daniel sakte, men sikkert bygget sin karriere rundt fantastisk gitarspill, en rå vokal - og ikke minst - en fantastisk kunnskap rundt bluesmusikken og dens røtter.

MICKE & LEFTY FEAT. CHEF

Denne trioen har spilt sammen i mange år. Ville Leppänen er en slide gitarist i verdensklasse og sammen med Micke Bjørkløf og Miika Kivimäki utgjør de en solid trio. Musikalsk presenterer de en rik miks av klassisk delta og countryblues krydret med rock, jazz, rock' n roll og Hawaiian style.

HILLSTOMP

Hill Country bluesen har sitt utspring fra delta blues og ble praktisert spesielt nord i Mississippi området. R.L Burnside og Missisippi Fred McDowell var pionerene. I nyere tid har North Mississippi AllStars satt sjangeren på kartet hos et yngre publikum.

BELFAST LADS

Vi kan glede elskere av irsk musikk med nyheten at sjangeren er tilbake på plakaten. Årets irske band heter Belfast Lads og er et av de beste bandene innen sjangeren.

TLQ - Tito Lausteen Quartet

Codstock presenterer et fremadstormende band som tar deg tilbake til en svunnen, enklere tid, men med moderne elementer. Bandet spiller for det meste kun eget materiale og dentifiserer seg med det de selv kaller for jamrock. Sammen stiller de sterkt med musikalsk bredde, rå kraft og ektefølt glede i det de gjør.

HONEYBOY SLIM & THE BAD HABITS

For å hedre en arv det er ikke nødvendig å finne opp hjulet. Men du kan godt sette på noen nye dekk. Det er noe Honeyboy Slim hadde i tankene da han startet på den musikalske reisen som ble Honeyboy Slim & The Bad Habits. Og hvilken reise! Bandet har spilt på alle de store rock 'n roll festivalene i verden, inkludert "Viva Las Vegas" i USA.

FAT FRED & THE POSSUMHUNTERS

Fat Fred & The Possumhunters er, som navnet tilsier, en gjeng karer fra innerste hillbillyland, som sjelden ser eller omgås andre enn seg selv. 
Dette blir det lettere nevrotisk musikk og sceneopptreden av. Fat Fred spiller en salig blanding av rockabilly, blues, swing, rock’n’roll, med spor av både New Orleans, Nashville og Austin. Fat Fred har etter hvert dratt på seg en del spillejobber og høstet mange begeistrede tilbakemeldinger.

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

BUSS & TAXI

Palmberg buss har også i år satt opp buss t/r Svolvær - Henningsvær under Codstock.

Last ned bussrute her