TORA (Norge)

TORA er en kommende stjerne og et fyrverkeri av et band med 25 år gamle gitarist og vokalist Tora Dahle Aagård i spissen. Hun har gjort seg bemerket med unike energi, tilstedeværelse og lekne musikalitet, og bandet høster panegyriske anmeldelser for sine live-show. Hennes populære Instagramprofil følges av nærmere 80.000 gitarelskende fans fra hele verden!

TORA spiller bluesinspirert pop-rock og slapp i februar 2019 sitt selvtitulerte debutalbum, som Dagbladet omtalte som en «Lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt». Deres neste album kommer i løpet av våren 2020.

Tora har dette året spilt med både Frode Alnæs, Paul Gilbert og Jennifer Batten (Michael Jacksons gitarist). I tillegg til en hektisk sommer hun og bandet har spilt på blant annet Steinkjerfestivalen og Notodden Blues Festival, har de varmet opp for Hellbillies. Høsten 2019 spiller de blant annet i Oslo, Bergen og på Svalbard. Da John Mayer i oktober besøkte Norge, spilte Tora sammen med hans trommeslager Aaron Sterling. I november 2019 sto Tora på scenen i Londons egen storstue Royal Albert Hall, hvor hun promoterte norsk bluesmusikk sammen med blant andre Amund Maarud, Knut Reiersrud, Vidar Busk og Stian Carstensen. Tora har dessuten medvirket som gitarist på låta Is he Real på D’Sounds nyeste album Unicorn. Neste sommer er bandet booket inn på blant annet Moldejazzen, i tillegg til at de skal på turné i Storbritannia.

Bandet TORA ble dannet i Flatanger i Trøndelag i 2011. De har tidligere to EP-utgivelser, hvorav flere av låtene spilles jevnlig på radio. TORA har blant annet spilt på Øyafestivalen, Blues in Hell, Storåsfestivalen samt Herr Nilsen i Oslo. I 2016 ga bandet ut sin andre EP Change of Scenery. Den toppet albumlisten på iTunes og fikk gode kritikker.

Youtube video med Tora


Toras bandside på Facebook
https://www.facebook.com/TORABandpage/ 

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS