MARCO PANDOLFI

Her kommer nok et eksempel på at italienere kan spille blues av beste merke. Marco er en ukjent artist i Norge men har spilt blues i over 20 år. Hans liveshow og cd utgivelser har fått gode kritikker i blues magasiner over hele verden. Marcos musikk er spilt på (blues) radiostasjoner over hele verden. I Norge har han dessverre ikke fått muligheten til å vise seg frem så mye. Det får han nå igjennom opptreden på årets Codstock.Her har vi med andre ord et nytt bekjentskap for Codstock publikum.

Marco har deltatt som representant for den italienske blues unionen på THE INTERNATIONAL BLUES CHALLENGE i Memphis, TN (USA). I 2006 hadde han med sitt band og i 2011 deltok han som solo artist. Videre vant han den italienske Blues Challenge finalen i 2013 og representerte Italia med sin trio i European Blues Challenge i Latvia samme år.

Det er med andre ord en merittert artist som tar turen til Lofoten. Denne gang kommer han i duo konsept med trommeslager i kompet. Selv trakterer han både gitar og munnspill på en elegant og kraftfull måte som har skaffet han mange fans i blues verdenen.

Her er et par YouTube videoer med bandet

Bandets webside:
www.marcopandolfi.com

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS