RITA ENGEDALEN

Rita Engedalen er en av de mest profilerte av dagens norske blues artister. Dama har vunnet mange priser inkludert den prestisjetunge "European Blues Challenge" som eneste norske blues artist. Hun har reist mye på europesiske festivaler og har også mange turer til USA og Mississippi Deltaet, Bluesens fødested. Her ble hun blant annet personlig venn med avdøde blues legende Jessie Mae Hamphill.

På årets Codstock vil Rita opptre med sitt faste band bestående av Jens Haugen, Eskil Aasland og Morten Omlid. Dette vil det garantert bli et friskt og variert show med alt fra blues, rock og mer akustiske låter. Med denne kombinasjonen av Ritas flotte stemme, gode utøvere og variert musikk er det ikke vanskelig å garantere at dette blir en kanonbra konsertopplevelse

Plateartisten, Spellemannprisvinneren og liveartisten som med sin unike stemme ikke slutter å imponere et stadig større publikum.

Rita Engedalen lansert albumet ”Heaven Aint Ready For Me Yet” i 2006. For denne utgivelsen mottok Rita en velfortjent Spellemannpris for beste bluesalbum i 2006. Dette er en Cd som inneholder en solid miks av amerikansk blues og rootsmusikk fra områder som ikke er altfor kjent for det store publikum.

Siden har det blitt flere plater og stadig mer oppmerksomhet. Fredag kan du se henne på "Festiviteten" og sammen Med MKS Marvellous Medicine blir det damenes aften på scenen og og en heidundrende aften for alle publikummere.

Her er et par YouTube videoer med bandet

Bandets webside:

http://www.ritaengedalen.com/

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS