THE EXCELLOS

Fra England kommer et nytt bekjentskap for publikum i Norge. Bandet har aldri vært i landet og Codstock blir første opplevelse for bandet.

The Excellos beskrives som ”Swamp rockin` blues”. Musikken er bygd på soundet til det legendariske plateselskapet “Excello Records”. Dette selskapet utgav plater med blues legender som Lazy Lester, Slim Harpo og Lightnin` Slim . The Excellos har ivaretatt arven fra disse artistene og samtidig lagt til en dose rock slik mange andre engelske artister har gjort med suksess. Vi snakker om et tøft og grumsete lydbilde, vanvittig trøkk og tre karer som leverer høyenergisk fra scenen. Vi snakker om blues, rock og en dose knalltøff rockabilly.

Craig Shaw er frontmann på gitar, vokal og munnspill. Jake Allen skifter mellom kontrabass og gitar mens Garry T. lynch trakterer trommer (og kontrabass!)

Bandets debut plate kom i 2009 og skaffet mange fans. The Excellos har spilt på alle de store blues & rockabilly festivalene i verden. Inkludert ”Viva Las Vegas” i USA som er verdens største rockabilly festival.

Her er et par YouTube videoer med bandet

Bandets webside:
http://www.craigshawmusic.com/excellos/

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS