Adam Douglas

Adam Douglas er 36-åringen den "ukjente" vinneren av Stjernekamp. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. Det sies at han har spilt på enhver brun kneipe i det ganske land. Selv sier han at han har spilt "endel". Han underdriver. Han sier at han er "ganske interessert i gitar", mens de som har hørt ham spille vil påstå at han er blant de beste i landet. Adam Douglas er en uamerikansk nordmann.

Les mer …Adam Douglas

MAGNUS BERG

Magnus Berg er bare 22 år gammel, men regnes allerede av mange som en av verdens beste gitarister i blues rock sjangeren . Han er ung lovende, bluesens fremtid og et nytt bekjentskap for oss. I 2014 slapp han plata "Cut me Loose" som han fikk den prestisjetunge prisen "Årets nykommer" for beste album. Nominert av Blues Blast Magazine.

Les mer …MAGNUS BERG

MIKE ANDERSEN

Dette er et nytt bekjentskap for Codstock. Vi snakker blues & soul på sitt beste fra en populær artist som har spilt mye i Norge. Hans nye album er nummer 7. i rekken og byr på sanger skrevet i Nashville, også ein duett med Joss Stone!

Les mer …MIKE ANDERSEN

UNDER THE KILT

Irsk musikk har alltid vært populært i Norge. Codstock har tradisjon for å presentere irsk rock og i år er det lokale helter som skal presentere sjangeren med høy partyfaktor.

Les mer …UNDER THE KILT

FANCY DAN

Fancy Dan er et svenskt Rock´n´roll band med røttene i rockabilly musikken. Med seg i bagasjen har de to plateutgivelser og et eksplosivt live show. De har også over 2 millioner lyttinger på Spotify og fans over hele verden.

Les mer …FANCY DAN

MIGHTY MARITH AND HER MEAN MEN

Vår nord Norske blues & soul dronning er tilbake på Codstock.

«Mighty» Marith Endresen er et navn som mange i Norge, drar kjensel på.
Etter over 30 år i bransjen har mange fått gleden av å høre hennes kraftfulle tolkninger av noen av de fineste låtene som er kommet fra bluesens, rockens og soulens beste artister og låtskrivere.

Les mer …MIGHTY MARITH AND HER MEAN MEN

TOMI LEINO TRIO

Codstock har hatt suksess med finske band og i år får vi et nytt bekjentskap fra landet. Tomi Leino Trio er et band i den klassiske blues tradisjon. Det svinger godt og man kjenner igjen inspirasjonskilden til bandet, Hound Dog Taylor, Little Walter, Slim Harpo og JB Lenoir. Bandet har utgitt to cd plater som har fått stor anerkjennelse i det internasjonale bluesmiljøet.

Les mer …TOMI LEINO TRIO

GUY VERLINDE & THE HOUSEROCKERS

Denne trioen snudde opp ned på Sementblues 2017 i Kjøpsvik med sin tøffe blues i ånden til legenden Hound Dog Taylor. Det var i 2011 at Guy Verlinde spilte inn et hyllest album til Chicago bluesens slide gitar mester og la ut på veien til fantastiske kritikker. Guy Verlinde gjorde som sin helt, ga 100% på scenen med et rufsete sound og herlige driv. I 2017 spilte bandet inn oppfølgeren, "How,How,How" med egenproduserte låter i samme stil som Taylor.

Les mer …GUY VERLINDE & THE HOUSEROCKERS

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen