ERIC SARDINAS

Til Codstock kommer et fyrverkeri av en gitarist, Eric Sardinas. Han skal spille to kvelder på Festiviteten og det kommer til å bli liv og røre fra første tone.

Fort Lauderdale fødte Sardinas er et fantastisk skue på scenen med sin lett gjenkjennelige elektriske resonator gitar som det hender han setter fyr på under showene sine. Vi er virkelig stolte over å ha fått en størrelse som Sardinas til festivalen vår.

Les mer …ERIC SARDINAS

RITA ENGEDALEN

Rita Engedalen er en av de mest profilerte av dagens norske blues artister. Dama har vunnet mange priser inkludert den prestisjetunge "European Blues Challenge" som eneste norske blues artist. Hun har reist mye på europesiske festivaler og har også mange turer til USA og Mississippi Deltaet, Bluesens fødested. Her ble hun blant annet personlig venn med avdøde blues legende Jessie Mae Hamphill.

Les mer …RITA ENGEDALEN

HOOK HERRERA

Denne mannen er en skatt for blues publikum. I sin tid en av de store favorittenen til Blues DJ, Geir Hovig i "Hovigs Hangar".

Født i USA og ble interessert i bluesmusikken gjennom artister som B.B King, Little Richard, Jimi Hendrix og soulsangeren Donny Hathaway.

Mr. Herrera startet med å spille trekkspill! men etterhvert kom gitaren inn og inspirert av Muddy Waters og Peter Green begynte han å utforske instrumentet. Reint tilfeldig så han en eldre mann spille munnspill og dermed begynte han å utforske munnspillets muligheter. Multitalentet ble født.

Les mer …HOOK HERRERA

MK's Marvellous Medicine

"Der MK's Marvellous Medicine spiller, blir det snakket høyt om et uvanlig talent", skriver Dagbladet . NRK Radio Rock har vist sin begeistring flere ganger. De kalte debuten et solid svennestykke". Bluesnews fremhever bandet som en fornyer av bluesen på linje med White Stripes fornyelse av rocken! Bergen Live spår at trioen vil sette sitt preg på musikkåret 2016! Trioen spilte for et utsolgt Lille Ole Bull en tirsdag i februar.

Les mer …MK's Marvellous Medicine

SEARS CROSSING

Codstock har tradisjonelt alltid hatt band som appelerer til dansefolket.

Til årets festival kommer et band som virkelig får dansefoten i gang. Bandet ble startet av Roar Wagenius med et ønske om å samle et lag som hadde engelsk pubrock som utgangspunkt. I 2010 inviterte han noen gode venner til komme sammen for å spille engelsk rythm&blues og pubrock ala; Dave Edmunds, Rockpile, Dr. Feelgood etc.

Les mer …SEARS CROSSING

BILL ABEL

EN ÆKTE BLUESMANN KOMMER TIL CODSTOCK.

Vi er stolt over å kunne presentere en artist direkte fra Mississippi deltaet i USA. Bill Abel bærer videre arven fra Mississippi med sin uortodokse og råe blues. Med et moderne ”Juke Joint sound” har han fått mange fans i alle aldere.

Les mer …BILL ABEL

MARCO PANDOLFI

Her kommer nok et eksempel på at italienere kan spille blues av beste merke. Marco er en ukjent artist i Norge men har spilt blues i over 20 år. Hans liveshow og cd utgivelser har fått gode kritikker i blues magasiner over hele verden. Marcos musikk er spilt på (blues) radiostasjoner over hele verden. I Norge har han dessverre ikke fått muligheten til å vise seg frem så mye. Det får han nå igjennom opptreden på årets Codstock.Her har vi med andre ord et nytt bekjentskap for Codstock publikum.

Les mer …MARCO PANDOLFI

THE EXCELLOS

Fra England kommer et nytt bekjentskap for publikum i Norge. Bandet har aldri vært i landet og Codstock blir første opplevelse for bandet.

The Excellos beskrives som ”Swamp rockin` blues”. Musikken er bygd på soundet til det legendariske plateselskapet “Excello Records”. Dette selskapet utgav plater med blues legender som Lazy Lester, Slim Harpo og Lightnin` Slim . The Excellos har ivaretatt arven fra disse artistene og samtidig lagt til en dose rock slik mange andre engelske artister har gjort med suksess. Vi snakker om et tøft og grumsete lydbilde, vanvittig trøkk og tre karer som leverer høyenergisk fra scenen. Vi snakker om blues, rock og en dose knalltøff rockabilly.

Les mer …THE EXCELLOS

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: hei@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2022

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet og driftes av LOFOKUS

 

Til toppen