ERIC SARDINAS

Til Codstock kommer et fyrverkeri av en gitarist, Eric Sardinas. Han skal spille to kvelder på Festiviteten og det kommer til å bli liv og røre fra første tone.

Fort Lauderdale fødte Sardinas er et fantastisk skue på scenen med sin lett gjenkjennelige elektriske resonator gitar som det hender han setter fyr på under showene sine. Vi er virkelig stolte over å ha fått en størrelse som Sardinas til festivalen vår.

Selv om han er solid plantet i klassisk blues har han også en tå eller to plantet i god gammel rock. Sardinas begynte sin oppstigning som gitarist og artist i en alder av seks år. Ved hjelp av en gitar, platespiller og album av bluesmenn som Charlie Patton, Bukka White, Elmore James og Muddy Waters. Platesamlingen som påvirket ham inneholdt også god motown musikk og klassisk rock. Sardinas og backingbandet hans Big Motor turnerer nesten kontinuerlig, og har over tusen show på samvittigheten de siste årene.

For å gi deg en liten ide om hvor stor Sardinas er; han har delt scene med legender som Steve Vai, John Morse, Udi John Roth og ikke minst nå avdøde Johnny Winters.

Energien og publikumskontakten er det samme om det er en stor scene eller en liten klubbscene som entres. Dette er en artist som spiller med hjertet på utsiden av skjorta, og krever at du deltar på samme premisser. Dette er konserten du ikke bør gå glipp av. Og du har faktisk to muligheter til å få hørt mannen boltre seg på slide gitar ispedd blues og rock av beste merke.

Her er et par YouTube videoer med bandet

Bandets webside:

http://www.ericsardinas.co.uk/

CODSTOCK FESTIVALEN

Postboks 85
8311 Henningsvær
Org. nr: 996 488 187

E-post: post@codstock.no

KART OVER PARKERING

Her finner du kart over hvor det er mulig å parkere bobiler og campingvogner rundt om i Henningsvær.

Last ned parkeringskart her.

Copyright © 2018

Codstock Festivalen. Org. nr: 996 488 187. 
Websidene er beskyttet av lov om opphavsrett. Bruk av bilder eller innhold må klareres med Codstock.

Websidene er utviklet av LOFOKUS